top of page

Fysioterapi ved Line Christiansen

IMG_9957.JPG
Spire.png

Line har været uddannet fysioterapeut siden 2014 og indtil 2019 arbejdet ved Falck Healthcare med fysioterapi, holdtræning og ergonomisk vejledning på forskellige arbejdspladser. Line er nu selvstændigt fysioterapeut og brænder for at have tid til patienterne og at hjælpe dem godt videre. Ydermere har Line i sin funktion som selvstændig terapeut mulighed for at møde andre patientgrupper bl.a. børn, kvinder med graviditets- og efterfødselsgener samt patienter som ikke er tilknyttet arbejdsmarkedet.

Line har stor erfaring i behandling af nakke/skulder problematikker, gener i arme/hænder, rygproblemer, samt gener i fødder. Hun brænder for at hjælpe patienter videre uden smerter eller med mindsket smerte og går meget op i at give folk en værktøjskasse, så hvis patienterne oplever lignende gener igen, kan de tage deres værktøjskasse frem og måske behandle dem selv.

HUSK: SMERTER ER IKKE VORES FJENDE, MEN KROPPENS SIGNAL OM, AT DER ER NOGET, VI SKAL VÆRE OPMÆRKSOMME PÅ.

 

På klinikken arbejder hun med sin grundviden fra fysioterapi samt min viden gennem kurser i Fysio-Pilates og dynamisk stabilitet sammen med behandlingsredskaber som træning, manuel behandling, kinesiotape, cupping og akupunktur.

Priser på behandling:

Første konsultation alm. fysioterapeutisk behandling
Opfølgende behandling alm. fysioterapeutisk behandling
Arkupunktur
475 kr. 
350 kr. 
350 kr.
bottom of page