top of page

Fysioterapi ved Julie E. Martinussen

Grøn krølle.png
Grøn Hjertekrølle.png

Julie har været uddannet fysioterapeut siden 2020 og indtil 2022 bl.a. arbejdet ved Odense Kommune med personaletræning og ergonomisk vejledning på arbejdspladsen, samt på Neurologisk afd. på OUH med vurdering og udredning af indlagte og ambulante patienter.

Julie er nu selvstændigt fysioterapeut og brænder for at have tid til patienterne og at hjælpe dem godt videre. Ydermere er Julie i gang med at læse til osteopat gennem ESO, og ser derved patienter med mange forskellige diagnose og problematikker.

Julie har stor erfaring i behandling af sportsskader, herunder særligt indenfor sportsgrene som svømning og cykling. Julie er med som fysioterapeut for det danske banelandshold i cykling, og har været dette siden 2021.

Hun brænder for at hjælpe patienterne hun møder og går meget op i at give folk en forståelse af deres gener og give dem en værktøjskasse, som de kan bruge hvis de senere oplever lignende gener.
​ 
På klinikken arbejder hun med sin grundviden fra fysioterapi og osteopati, sammen med behandlingsredskaber som træning, manuel behandling, kinesiotape, cupping og akupunktur.

Spire.png
bottom of page