top of page
20210721-DSCF1943.jpg

Babymotorik

Lilla Krølle.png
Bold.png
Lilla Hjertekrølle.png
I vores hus er der rig mulighed for, at sidde og amme/give flaske i vores bløde sofaer, eller give mad i en højstol. Desuden er der opsat kravlegård til at ligge barnet, der er køleskab og mikrobølgeovn. Der er kopper, bestik og tallerkner til fri afbenyttelse. Også er der altid gratis kaffe og te.

Kom og vær med til en hyggelig stund med fuld fokus på baby. På vores babymotorik hold, vil du lære en masse sjove øvelser og lege, som du til hver en tid kan lave med baby hjemme i stuen. I undervisningen er stor fokus på, at stimulerer og fremme barnets naturlige udvikling, og møde barnet på netop det udviklingstrin de befinder dig.

 

Vores program er altid udarbejdet efter børnene på holdet, og der vil være mange gentagelser fra gang til gang, for at skabe genkendelighed og tryghed for børnene. Vi starter derfor altid med den samme goddag sang, og slutter ligeledes med en farvelsang.
 

Vores undervisning varer ca. 30 min, og der er sat tid af i hver ende, til lige at lande i salen og sige både goddag og farvel. Der er maksimalt 10 børn pr. hold.
Man kan deltage på holdet så længe man ønsker, og prisen er 280 kr. pr. måned. Der gives 10% rabat på holdet, hvis man

også går til svømning ved os. 

Bamse.png
Bold.png
Lilla Hjertekrølle.png
Lilla Krølle.png

Andre har også set:

bottom of page