top of page

Hvem er vi?

Bullerup Svømmebad og Sundhedshus ejes af Helle Sandberg Kromann og hendes datter Matilde Øbro Lindegren.

​

Vi er et lille hyggeligt sted med hjemlig atmosfære og personlig betjening. Vores hovedformål er, at give alle en god oplevelse med vandet. Vi lægger stor vægt på, at alle får personlig betjening og vi har tid til, at svare på alle spørgsmål. Vi underviser i små hold og prioriterer personlig vejledning højt.


Vi tilbyder svømning for alle aldre, samt træning eller behandling i vand. Det er også muligt at leje bassinet, med eller uden instruktør. I huset har vi tilknyttet fysioterapeuter, som tilbyder behandling på land eller i vand. Du kan få tilskud, hvis du er medlem af sygeforsikringen "danmark".
Vi uddanner selv vores instruktører, på baggrund af bogen "Babysvømning Hvorfor og Hvordan", skrevet af Helle Kromann og Lene Skovgaard Svane. Her udbyder vi også kurser for bl.a. klubber eller andre, der ønsker at blive uddannet instruktør i babysvømning.

​

Helle og Matilde.jpeg

Praktisk info om huset:

Bassinet er 5x8 meter, og er 130 dybt. Temperaturen i vandet er 33 grader og luften er 30 grader. 

Vi har 3 omklædningsrum, 1 dame, 1 herrer og 1 der inden kl. 15:00 er dame og efter kl. 15:00 er herrer. 

​

Efter svømning/træning kan du slappe af i vores sofahjørne med en kop gratis kaffe eller te. I vores kiosk sælger vi slik, vand eller æblemost samt badedragter, badehætter, Aquasplash badebukser og legetøj fra vandet.

Ønsker man at købe alt det spændende legetøj som man ser i vandet, samt meget andet, så har vi et samarbejde med splashy. hvor man kan få alt til din svømmetur. 

Skærmbillede 2020-03-21 kl. 10.48.37.png

Hvorfor vi ikke bruger vinger, veste mm. 

Vi vil kraftigt anbefale at I IKKE giver jeres barn disse former for opdriftsmiddel: vinger, bælter, baderinge og badetøj med opdrift i. At give børne disse ting, føles ofte som en ekstra sikkerhed for den voksne. Det er dog en falsk tryghed.

Når barnet udsyres med et opdriftsmiddel ændres vægtbalancen, det kan gøre at barnet tipper og pludselig ligger med hovedet nedad. Sker dette har barnet ikke selv mulighed for at komme tilbage igen, da vinger el. lignende forhindre dette.
 

Hvis et barn løber rundt ved stranden, kan det give problemer hvis de falder i en bølge. Det tager længere tid at komme op at stå igen med et hjælpemiddel. Barnet når derfor ikke altid at komme op, inden de bliver taget af den næste bølge.
 

Med et opdriftsmiddle oplever barnet, at det er naturligt at have hovedet over vand, uden at bevæge sig. Derved glemmer de deres naturlige forhold til vand, som de har opbygget igennem deres svømmetræning.
 

Vi ser desværre ofte børn som kommer tilbage fra ferie, hoppe i vandet og blive stående i vandet, uden at forsøge at arbejde sig op igen. De er blevet vænnet til, at have hjælp og vi skal derfor starte forfra med, at opbygge deres vandfornemmelse og det naturlige forhold til vand.
 

Vi anbefaler en aquaorm hvis der er brug for noget. Den kan barnet selv slippe og gribe fat i igen. Også skal man selvfølgelig altid være tæt på børnene når de bader. Man kan også med fordel give de større børn svømmefødder på, da det hjælper børnene med at skabe øget fremdrift, og derved hjælpe børnene naturligt med at komme rundt i vandet.

Mød det faste team

bottom of page