top of page
 • Jeg har fået nyt betalingskort, hvad gør jeg?
  Du skal blot skrive en mail, eller ringe til os og oplyse navnet på den der svømmer. Herefter sender vi dig, en sms med et link. Her kan du indtaste dine nye kortoplysninger. Så snart du har indtastet dine oplysninger, kører det automatisk fra næste måned. Vi kan kun se de sidste 4 cifte i dit kort.
 • Kan jeg få søskende rabat?
  Ja, vi giver 15% rabat på søskende så længe alle børn svømmer her. Husk at registrer i receptionen, at I er søskende, så vi kan oprette rabatten i systemet. Der gives også 10% rabat hvis man går på et svømmehold og et hold i salen f.eks dans eller motorik. Der gives rabat på det billigste hold.
 • Hvornår har kontoret åbent?
  Kontoret er åben i hverdagen mellem 9 - 14. Det er også her at du kan ringe til os med alle spørgsmål.
 • Hvor lang venteliste er der på en plads?
  PÅ baby 1 er der der er ca. 3-4 ugers venteliste, afhængig af dine ønsker til svømmetid. Jo flere ønsker du har, jo hurtigere kan vi finde en plads. Vi kan ikke sige noget om ventelisten på de større hold, da der er meget forskelligt fra hold til hold, og svinger også hele tiden. Der er dog gennerelt længere venteliste på hverdagshold der ligger mellem 16:30 og 17:30.
 • Hvordan gør jeg med udmelding?
  Du skal melde dig ud skriftligt pr mail. Du kan IKKE udmelde dig pr telefon eller ved at melde det i receptionen. Udmeldelse skal ske inden den 20. i måneden, hvis det skal gælde til den næste første. Er det over den 20 i en med, vil udmeldingen være til den første måneden efter.
 • Hvornår skal mit barn på næste hold?
  Barnet skal skrives på venteliste ca. 3+ måneder, før I ønsker at skifte hold. Dog kan vi ikke garantere, at vi har plads, men vi gør vores bedste. Det er en fordel at stå på venteliste til flere hold på én gang, da ventetiden for at rykke til en ny type hold hermed mindskes. Efterfølgende kan I stå på venteliste til at “bytte” – dvs. blot at rykke til en anden tid eller dag.
 • Kan vi holde pause?
  Nej, der kan ikke holdes pause. Du kan på alle hold, gemme dine afbudstider i op til 8 uger og bruge dem en anden dag, på samme type hold som dit nuværende, eller på familiehold. Du kan afmelde og booke hold inde i vores app: sports solution booking. Skriv en mail til os for at finde dit brugernavn. Koden er de første fire cifre i svømmeren fødselsdag
 • Hvilke badetøj skal mit barn svømme med?
  Barnet skal svømme med badetøj, der slutter helt tæt. Vi svømmer KUN i badebukser fra mærket splash about, som kan købes i receptionen. Vi har prøvebukser her ude, så der er mulighed for, at prøve størrelsen inden køb. Første gang tjekker underviseren, at bukserne sidder korrekt. - Generelt, hvis bukserne er nemme at få på børnene, er bukserne for store ;)
 • Hvad er badereglerne?
  Alle skal vaskes grundigt med sæbe, uden badetøj inden man går i vandet. Hår skal været vådt – skyllet grundigt og opsat. Som alternativ kan du bruge badehætte, som kan købes i receptionen. Alle smykker skal af, inden du går i vandet. Alt make-up skal af, inden du går i vandet.
 • Skal mit barn i bad inden svømning?
  Ja, alle skal vaskes grundigt, inden man må gå i vandet. Og alle skal vaskes uden badetøj. Babyer behøver ikke at bruge sæbe, og så længe de bruger ble må de gerne få badebukser på inden de bliver vasket.
 • Kan man svømme uden at være på et hold?
  Nej, vi har kun holdtræning. Man kan dog leje bassinet efter aftale.
 • Mit barn har trommehindedræn - ørelægen siger
  Børn med dræn i trommehinden må som hovedregel gerne bade og svømme uden ørepropper eller badehætte. Da der er adgang til mellemøret gennem drænet, anbefaler vi, at barnet ikke skal dykke – når barnet dykker ned over 1 meter, bliver vandtrykket så stort, at vandet kan komme ind gennem drænet og ind i mellemøret – herved vil der være øget risiko for mellemørebetændelse. Barnet må gerne lige få hovedet under vand. Her vil vandet ikke kunne komme ind igennem drænet. Åbningen på drænet er nemlig så lille, at vand i øregangen ved almindelig svømning ikke vil komme ind i mellemøret, på grund af overfladespændingen. Nogle enkelte børn får infektioner i ørerne, når de er i svømmehal – til disse børn kan man undgå infektioner ved f.eks. at bruge svømmeørepropper, badehætter eller ”ear bandit” (www.earbandit.dk - neopren pandebånd, der holder på ørepropper).
 • Må man svømme med ørebetændelse?
  Du må komme igen 48 timer efter du er startet i behandling, så smitter det ikke længere. Under en aktiv mellemørebetændelse må barnet ikke svømme. Svømning forårsager ikke mellemørebetændelse, da det kommer fra forkølelse og dermed indefra. Der er en fysisk adskillelse mellem det ydre øre og mellemøret. Vores erfaring siger, at man ikke behøver bruge vat i ørerne. Vattet suger en masse vand og lægger sig som en klump vådt vat i ørerne, og dermed holder det alligevel ikke vandet væk fra ørerne. Der findes en masse produkter, der har til hensigt at løse problemet, men ikke nogen vi anbefaler. Det er altid en god idé at rådføre sig med barnets ørelæge.
 • Mit barn har forstoppelse
  Hvis barnet har haft forstoppelse i længere tid, vil det være en dårlig idé. Bevægelser i det varme vand vil få godt gang i tarmene, og det vil ikke være muligt for dit barn at holde sig – heller ikke selvom dit barn ellers har været renligt længe. Se evt. fysioterapi for børn.
 • Må vi svømme med børneeksem?
  Dit barn må gerne svømme. Eksemen vil være lidt rød efterfølgende, så smør godt med fed creme, men først BAGEFTER! Det er vigtigt ikke at gøre det inden svømning, da børnene bliver glatte som ål, hvilket gør det farligt, at bære dem på land. Desuden kræver det alvorlige mængder klor i vandet, som vil gå i kemisk forbindelse med cremen i forsøg på at nedbryde den. Cremen får derfor også en uønsket effekt.
bottom of page