top of page

Voksensvømning

Bølger.png
vandgym_edited.jpg

Vandgymnastik

Vi laver gymnastik i vand, hvor vi træner alle kroppens muskler igennem med særligt fokus på, at styrke de vigtige coremuskler (coremusklerne er de centrale mave-ryg muskler). ​

At lave gymnastik i vand er ikke belastende for leddene, som anden gymnastik. Du får mulighed for at hoppe og løbe, selv om dette kan være besværligt for dig på landjorden. Det er vigtigere for os, at du laver øvelserne korrekt i stedet for hurtigt, så spørg endelig, hvis du er i tvivl om en øvelse. Derved opnår du en god stabilitet og en god kropsholdning, så du forebygger eller formindsker smerter. 

 

Træningen varer 30 min. Max 7 deltagere pr. hold.

Bølger.png

Vandaerobic

Aerobic træning i vand har fokus på pulstræning (kredsløbstræning) og udholdenhedstræning. Samt at lave forskellige øvelser for, at styrke musklerne, med vandet som hjælpemiddel. ​

 

Træningen varer 45 min. Max 8 deltagere pr. hold.

Bølger.png

Hydroterapi

Hydroterapi er et hold for dig som ønsker behandling i vand. Første gang vil instruktøren, som er uddannet fysioterapeut, tage en snak med dig og ud fra dine individuelle behov, lave et træningsprogram.

Programmet vil løbende, i samarbejde med terapeuten, blive justeret. På holdet vil vi ofte starte med en kort fælles opvarmning, herefter går i hver især i gang med individuelle programmer, samt at terapeuten kommer rundt og giver en kort individuel behandling (ca. 5 min. pr. deltager). Der er maksimalt 5 deltager pr hold. 

Inden du kan starte på dette hold, skal du have en opstartssamtale med den fysioterapout der underviser holdet. Dette booker vi sammen når du bliver tilmeldt holdet. 
Det er også mulighed for at få tilskud fra Danmark. 

Obs. der findes et seperat hold for børn i alderen 2-5 år. Det ligger om tirsdagen kl. 14:30 - 15:00, med maksimalt 4 børn. 

Bølger.png

Svøm selv, voksen

Vores svøm selv hold er for dig, der ønsker en stille og rolig svømmetur en gang om ugen. Holdet har ikke tilknyttet nogen instruktør, og du laver derfor de øvelser, du selv ønsker.

Har du spørgsmål til øvelser eller mangler ideer til aktiviteter, så spørg endelig i receptionen. Vores instruktører er altid i huset et sted, og de hjælper gerne med ideer til øvelser.

Træningen varer 30 min. max 5 deltagere pr. hold.

Bølger.png
bottom of page